Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Emma levelei

Mindennapi vívódások, hétköznapi szösszenetek nem hétköznapi tálalásban.. Magamnak, értem.

Friss topikok

  • Pixynor: Hát, egyre többször hallom azt, hogy jelenleg terhes lányaikat az anyukák olyan szlogennel vértezi... (2016.07.16. 09:40) Kiírom a dühömet
  • Pixynor: Kár érte :) (2016.05.20. 16:25) Elszállt
  • Pixynor: "Nyomasztó olyannal álmodni aki nagyon hiányzik... Felkavar, és a keserédes mélabútól nehéz szabad... (2016.04.21. 18:16) Egy poszt a semmiről
  • gabuschka: Neha erdemes kilepni a jatszmakbol, akkor is ha gyerekkorunk ota benne vagyunk, es azt megnezni, h... (2016.04.16. 12:02) Anyával az élet- Ruhák
  • gabuschka: Szerintem ne aggódj, a Lacikból általában elöbb-utobb kiabrandul az ember, mert kinyilik a szeme e... (2016.04.16. 11:58) A bizonyosság - avagy az újra kivert biztosíték

Címkék

A változásról bennem....

2018.01.25. 12:35 Emma Levelei

Alig-alig érintés

Fekszem rajtad, pontosabban térdelek és támaszkodom, nem akarlak összenyomni, de érezni akarom minden porcikádat testhosszan. Az ízed még a számban, az illatod órákkal később is az orromban , de most még érzem a tenyerem alatt a bőrödet, az imádott gödröt a mellkasodon, arcom a nyakadba fúrom jó szorosan.
Nem vagyunk betakarva mégsem fázom. Tenyereid meleget sugároznak, ujjaid hegye egy lágy dallamot játszik a hátamon , majd átvándorol az oldalamra , alig-alig érintesz, mégis mint egy mágnes úgy  vonzalak. Érzem a feszültséget, de ennek a szónak pozitív értelmében töltesz  és elveszed ami bennem a feszülést okozza.
Elengedem magam, kiüresedik az állandóan zakatoló agyam. Ott vagyok. Benne a pillanatban.
Egy perc,  vagy csak egy pillanat nem tudom...

Megszólalt a telefon.
Felveszed.
Ezt fel kell venned mondod.
Anyud az, látom a kijelzőn. Ráncolod a homlokod, látom még idegesít is valami,a homokodhoz nyúlsz és masszírozni kezded a fejed. Látom mondani akarsz valamit de nem tudod, mit is mondhatnál.
Közben felöltöztem, te még mindig hallgatod ahogy anyád a másik oldalon elcsukló hangon beszél, és csak annyit mondasz, értem anyu, majd megoldjátok. Leteszed. Visszaülök az ágy szélére, még egy pillanatra befúrom magam a nyakadba.
-Anyu volt az. Apám rákos,  gégerákja van. Tudom, hogy fájnia kéne... de nem érzek semmit.
Megölellek és próbálom nem elsírni magam. Csak felszakad bennem a néma kérdés?  Miért?

Kint ülök a kocsiban. Próbálom visszaidézni azt a pillanatot amikor rajtad feküdtem  és te alig érintve elűzted az összes gondolatom. Egy perc vagy csak egy pillanat amíg becsukom a szemem. Aztán hagyom, follyanak a könnyeim. Elsírtam én már a te könnyeidet is. Apádért. Miattad.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://emmalevelei.blog.hu/api/trackback/id/tr7413602359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása